Newest video updates about vrouw. Watch this “Gevaarlijk speelgoedslijm van Zeeman uit de winkel gehaald” video below:


De winkelketen Zeeman haalt speelgoedslijm terug dat de afgelopen maanden is verkocht. Het slijm zou schadelijk zijn voor de gezondheid.

Het gaat om Slime Dinosaur Bouncing Putty. Bij een test bleek er teveel van de chemische stof boor in te zitten. Kinderen die met te veel van die stof in aanraking komen kunnen er diarree of huidirritatie van krijgen en misselijk worden. #Jeugdjournaal…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.