BUDGETMOBIEL AANBIEDING


Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.

Voetbal: Tuchtcommissie spreekt RKC-speler Sow vrij na rode kaart

10.38 uur: Sylla Sow is door de tuchtcommissie van voetbalbond KNVB vrijgesproken naar aanleiding van de rode kaart die hij kreeg in het duel van RKC Waalwijk met AZ. Door de vrijspraak is Sow inzetbaar in de competitiewedstrijden tegen VVV-Venlo en FC Twente, meldt de Brabantse club.

De voetballer kreeg afgelopen zaterdag rood van de scheidsrechter nadat hij liggend op de grond met zijn voet richting het gezicht van Timo Letschert had getrapt. „Na uitvoerige bestudering van de beelden kan de tuchtcommissie niet concluderen dat er sprake is geweest van het trappen van een tegenspeler door Sow en spreekt zij de speler dientengevolge vrij”, liet de tuchtcommissie de club weten.

Voetbal: Coach Solskjaer hekelt ’onmogelijk speelschema’ Manchester United

10.29 uur: Coach Ole Gunnar Solskjaer van Manchester United heeft uitgehaald naar de Engelse voetbalautoriteiten naar aanleiding van het drukke speelschema dat „fysiek onmogelijk” is voor zijn ploeg. United bereikte donderdag de finale van de Europa League waarin de club op 26 mei het Spaanse Villarreal treft.

Solskjaers spelers hebben vier duels in de Premier League voor de boeg in tien dagen. Zondag moet United naar Aston Villa en midweeks ontvangt de ploeg Leicester City en Liverpool en de dinsdag erop Fulham.

„Dit is ongehoord. Het is bedacht door mensen die zelf nooit hebben gevoetbald op dit niveau”, foeterde hij bij BT Sport. „Het is fysiek onmogelijk voor de spelers. We zullen iedereen nodig hebben in deze vier wedstrijden.”

De Noorse coach was niet erg tevreden met het spel van zijn ploeg afgelopen donderdag tegen AS Roma (3-2 nederlaag). „De tweede helft was heel teleurstellend, heel zwak, maar we hebben de finale gehaald.” United had de eerste wedstrijd op Old Trafford met 6-2 gewonnen.

Basketbal: Clippers vergroten zorgen voor stadgenoot Lakers

07.45 uur: De basketballers van Los Angeles Clippers hebben in de NBA de zorgen bij stadgenoot Los Angeles Lakers vergroot. In het Staples Center van LA werd het 118-94 voor de Clippers. De Lakers, regerend kampioen in de NBA, lopen door de nederlaag mogelijk directe plaatsing voor de play-offs mis.

De Clippers gingen halverwege al met 65-42 aan de leiding. Voor het eerst in twee seizoenen keken de Lakers bij rust al tegen een achterstand van meer dan 20 punten aan.

Het was voor de Lakers de zevende nederlaag in de laatste negen duels. Ze delen nu de zesde plek met Portland Trail Blazers. De zesde plaats heeft directe plaatsing voor de play-offs tot gevolg, de nummers 7 tot en met 10 spelen een zogenoemd ’play-in toernooi’.

Paul George was namens de Clippers met 24 punten de topschutter, Kyle Kuzma maakte namens de Lakers een punt meer. Bij de Clippers waren echter meer spelers met regelmaat trefzeker, waaronder Kawhi Leonard (15 punten) en Ivica Zubac (14 punten).

De Lakers moesten het in de stadsderby stellen zonder LeBron James, die al weken langs de kant staat met een enkelblessure. Mogelijk heeft ook Anthony Davis een enkelkwetsuur opgelopen. Hij ging in het eerste kwart naar de kant omdat hij zijn enkel leek te verstuiken.

De Clippers staan derde in de Western Conference en hebben zich al verzekerd van deelname aan de play-offs.

Telesport nieuwsbrief

Dagelijks het belangrijkste sportnieuws, uitslagen, analyses en interviews.

Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Lees hier ons privacybeleid.

BUDGETMOBIEL AANBIEDINGSource link

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.