Latest video updates regarding vrouw. Have a look at this “Veel discussie in België: waar is deze kat?” video below:


In België is veel gedoe over kat Lee. Een vrouw heeft de kat meegenomen uit Peru, maar dat mocht niet. Het dier zou namelijk besmet kunnen zijn met een gevaarlijke ziekte. De Belgische overheid probeert Lee nu te vinden, maar zijn baasje heeft hem verstopt.

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.