BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video release regardingnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer . Watch this “Vriend Joran van der Sloot doodgestoken: 'Karma is – RTL BOULEVARD” video below:


Een man die eerder zei dat hij Joran van der Sloot hielp de stoffelijke resten van Natalee Holloway te laten verdwijnen, is doodgestoken. Dat gebeurde toen hij probeerde een vrouw te ontvoeren. Peter R. de Vries heeft met de moeder van Natalee gesproken en die is duidelijk: ‘Karma is a bitch!’

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Bekijk de hele aflevering op RTL XL:…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.