BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video release regarding vrouw. Have a look at this “Vrouw is na bijna een jaar in de ruimte weer terug op aarde” video below:


De Amerikaanse astronaut Christina Koch is vanochtend weer veilig geland op aarde. Ze zat 328 dagen in het ruimtestation ISS. Dat is bijna 11 maanden. Nog nooit verbleef een vrouw zo lang in de ruimte.

In het ruimtestation heeft ze verschillende onderzoeken gedaan en ruimtewandelingen gemaakt. #Jeugdjournaal #Astronaut #ChristinaKoch

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.