BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video release regarding vrouw. Check out this “Snelle maakt nummer tegen appen op de fiets” video below:


Snelle heeft een nieuwe videoclip uitgebracht om kinderen te waarschuwen niet hun mobiel te gebruiken op de fiets. Het lied heet Smoorverliefd en gaat over een jongen die wordt aangereden terwijl hij met een meisje aan het appen is op de fiets.

De video van Snelle:

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.