BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video release regarding vrouw. Check out this “Waarom heeft Nederland nooit een vrouwelijke premier?” video below:


In Finland is Sanna Marin van 34 jaar sinds deze week de jongste premier ooit. En ze is de derde vrouw die premier wordt in het land.

Ook in Duitsland, België, Denemarken, Noorwegen, IJsland, Zwitserland, Oostenrijk, Slowakije, Estland, Kroatië, Roemenië, Servië en Moldavië is een vrouw de baas. Nederland is een van de weinige Europese landen waar zoiets nooit is gebeurd. Hoe zit dat?…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.