BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video release regarding vrouw. Have a look at this “Madelief zamelt maandverband en tampons in voor wie dat zelf niet kan betalen” video below:


Als je als meisje of vrouw ongesteld bent dan heb je maandverband of tampons nodig. Maar niet iedereen kan dat betalen. Madelief van 11 zamelt daarom geld, maandverband en tampons in om bij de voedselbank uit te delen.
#maandverband #voedselbank #jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.