BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video updates related to vrouw. Have a look at this “Nep-pizzabezorger probeert Ronnie Flex te overvallen” video below:


In Capelle aan den IJssel hebben drie mannen geprobeerd om Ronnie Flex te overvallen. Een van hen was verkleed als pizzabezorger en had een helm op. De andere twee hadden zich onherkenbaar gemaakt met iets over hun gezicht. #ronnieflex #overval #jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.