BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video release regarding vrouw. Have a look at this “Vrouw raadt 'Het Geluid' en wint 100.000 euro” video below:


De 36-jarige Kirsten uit Veenendaal heeft 100.000 euro gewonnen door het goede geluid te raden bij radiozender Qmusic. Nog nooit was de prijs bij deze wedstrijd zo hoog. Bij ‘Het Geluid’ is een opgenomen geluid te horen, dat moeilijk is te herkennen. Luisteraars moeten raden waar het geluid precies van is. Benieuwd wat haar antwoord was? Check de video. #geluid #jeugdjournaal

Vragen, tips of…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.