BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video release related to vrouw. Check out this “Coureur Beitske Visser over de W-series en stoppen met school” video below:


Verslaggever Noortje ging met jullie vragen naar coureur Beitske Visser. Ze is de snelste vrouw van Nederland en racet op topniveau over de hele wereld. En een paar weken geleden werd ze zelfs tweede in de W-series, de Formule 1 voor vrouwen.

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.