BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video updates regarding vrouw. Have a look at this “Hoe is het met boks-kampioen Ruby, die Rico Verhoeven uitdaagde?” video below:


Deze zomer gaan we terug naar kinderen die dit jaar in het nieuws waren. Vandaag zijn we bij Ruby van 12. Zij is boks-kampioen en daagde Rico Verhoeven uit voor een wedstrijd. Ze werd afgelopen jaar onder andere wereldkampioen Muay Thai, maar hoe zit het nou met Rico Verhoeven? Komt er binnenkort een wedstrijd tussen die twee? #boksen #ricoverhoeven #jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeën?…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.