BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video updates regarding vrouw. Check out this “'Snelste vrouw op vier wielen' omgekomen tijdens recordpoging” video below:


Een heftig ongeluk in een woestijn in Amerika. Daar is een stuntvrouw omgekomen tijden een recordpoging. Jessi Combs stond bekend als de snelste vrouw op vier wielen. 

Vorig jaar ging Jessi met een speciaal voertuig 777 kilometer per uur! Nu wilde ze haar eigen wereldrecord verbeteren, maar dat ging dus helemaal mis. Er wordt nog onderzocht hoe dit heeft kunnen gebeuren. Jessi Combs was 39…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.