Newest video updates related to vrouw. Watch this “Voor het eerst vrouwelijke scheids op hoogste niveau bij de mannen” video below:


Een nieuwtje bij de Europese Supercup gisteravond: voor het eerst leidde een vrouwelijke scheidsrechter een wedstrijd op het hoogste niveau bij de mannen. Ze heet Stephanie Frappart en komt uit Frankrijk. Scheidsrechter Lotte van 15 was onder de indruk.

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.