BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video release about vrouw. Check out this “Yannick (13) krijgt een operatie zodat hij niet 2,15 meter wordt” video below:


Steeds meer kinderen laten zich opereren zodat ze niet extreem lang worden. Vandaag zie je Yannick van 13 in het Jeugdjournaal. Hij laat zich binnenkort opereren, zodat hij geen 2,15 meter wordt. #lengte #operatie #jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS Jeugdjournaal? Je…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.