BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video updates related to vrouw. Watch this “Bram Krikke beantwoordt vragen van kinderen” video below:


Milou ging met jullie vragen langs bij de superpopulaire radio-dj en YouTuber Bram Krikke. Wat wilde hij vroeger worden? Heeft hij een vrouw? Krijgt hij wel eens haat? Waarom zegt hij altijd ‘joejoe’? En wat is zijn favoriete herinnering met zijn snor? #bramkrikke #kindervragen #jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.