Latest video release regarding vrouw. Check out this “Dwars: Fleur wil vrouwelijke voetbalcommentatoren” video below:


Is het jou ook weleens opgevallen? Als je sportwedstrijden kijkt op tv, hoor je bijna altijd een man die commentaar geeft. Alleen bij tennis is er een vrouw, maar voor de rest hoor je altijd een mannenstem. En dat vindt Fleur van 12 maar raar. Het zit haar dwars! #dwars #nossport #commentaar #jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.