BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video release regarding vrouw. Have a look at this “Josylvio over rappen, zijn artiestennaam en 'Hey Meisje'” video below:


Wanneer is Josylvio begonnen met rappen? Hoe komt hij aan zijn artiestennaam? En bestaat het meisje in zijn nummer ‘Hey meisje’ in het echt? Jullie hadden veel vragen voor hem en Youssef ging ze aan hem stellen.
#Josylvio #rapper #interview

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.