BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video updates about vrouw. Watch this “Stijn (11) heeft Gilles de la Tourette” video below:


Stijn heeft Gilles de la Tourette. Dat is een aandoening waardoor hij veel tics heeft. Hij kan soms niet stoppen met praten of vloeken. In Nederland heeft 1 op de 100 kinderen Gilles de la Tourette. Hoe iemand het krijgt is niet bekend, en wat er precies gebeurt in je hoofd ook niet.
#gillesdelatourette #tourette #jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.