BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video updates related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Video: Aanhouding op A4 na roepen 'bom' in bus – RTL NIEUWS” video below:


Op de A4 bij Sloten is vandaag een man aangehouden die in een bus het woord ‘bom’ had gebruikt. De snelweg werd afgesloten en de bus onderzocht. Na ongeveer een uur werd het sein ‘veilig’ gegeven. De politie is rond Schiphol extra alert vanwege een ‘signaal van dreiging’.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.