Newest video updates about vrouw. Watch this “Vrouwen in Saudi-Arabië mogen nu reizen zonder toestemming van man” video below:


Vrouwen in Saudi-Arabië hebben vanaf vandaag geen toestemming meer nodig van een man om het land uit te reizen. Lange tijd was die toestemming wel nodig. Dat die regel nu is afgeschaft, is dus best bijzonder. #jeugdjournaal #saudi-arabië #vrouwen

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.