BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video release about vrouw. Watch this “Dwars: waarom staan er geen vrouwen op verkeersborden?” video below:


Hanna is 10 en woont in Zwolle. Als ze naar school fietst, komt ze langs twee verkeersborden. Daar viel haar iets op: op die borden staan alleen mannelijke poppetjes. Het lijkt haar leuk als er ook af en toe vrouwen en meisjes op staan.

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.