BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video updates regarding vrouw. Watch this “Famke Louise boos op meisje dat flesje van glas gooit” video below:


Famke Louise krijgt tijdens optredens weleens vaker bier naar haar toe gegooid. Maar dit keer maakte iemand uit het publiek het wel heel bont: ze gooide een flesje van glas. Hartstikke gevaarlijk en Famke is er dan ook erg boos over. Ze zette de video van de gebeurtenis op Instagram en schreef erbij ‘Jammer dat vrouwen elkaar altijd naar beneden halen!’.
#famkelouise #biergooien…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.