Newest video updates about vrouw. Watch this “Het is duidelijk: 49 mannen en vrouwen hebben dezelfde vader” video below:


49 mannen en vrouwen hoorden vandaag dat ze allemaal dezelfde vader hebben: Jan Karbaat. Hij werkte als arts en gaf vrouwen zijn eigen zaad zodat ze zwanger konden worden. Maar dat had hij nooit mogen doen.
#JanKarbaat #donor #Jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.