BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Minister Hennis reageert op snoeihard onderzoeksrapport – RTL NIEUWS” video below:


“Waren de militairen in Mali aan het werk in veilige omstandigheden of niet?” Verslaggever Siebe Sietsma wil van minister Hennis weten wat haar reactie is op het onderzoeksrapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid over de missie in Mali. Bij een incident met een granaat kwamen twee Nederlandse militairen om.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.