BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Newest video release related to vrouw. Check out this “Woede over bedreigingen tegen Thierry Baudet” video below:


Politici maken zich zorgen over bedreigingen die Thierry Baudet heeft gekregen. Hij is de leider van de politieke partij Forum voor Democratie. Die partij kreeg vorige week veel stemmen bij de verkiezingen.

Sommige mensen vinden zijn ideeën niet goed en hebben kritiek op Baudet. Een vrouw bij een demonstratie ging nog veel verder. Zij riep: ‘Als je Thierry dood wil schieten, roep dan paf.’…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.