BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video updates related to vrouw. Have a look at this “Dwars: Tess heeft schoenmaat 44 en dat is lastig” video below:


Het is voor kinderen met wat grotere voeten heel lastig om kinderschoenen te vinden. Ook Tess vindt dat moeilijk. Ze is 11 jaar en heeft maat 44. Er zijn wel schoenen in maat 44, maar die zijn vaak voor volwassenen en daardoor te breed. Kinderen hebben vaak smallere voeten. Milou ging naar Tess naar een speciale schoenenwinkel om te kijken of ze toch leuke schoenen kunnen vinden.

Vragen,…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.