BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video updates related to vrouw. Watch this “Gezocht: ander woord voor vrouwelijk geslachtsdeel” video below:


Er moet een ander woord komen voor vagina. Dat vonden dj’s van Radio 2 en de stichting Rutgers. Die stichting houdt zich bezig met seksualiteit. Daarom werd er een verkiezing georganiseerd om een andere naam te vinden. Uiteindelijk heeft de naam ‘poenie’ gewonnen.

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.