BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video release about vrouw. Watch this “Suze heet precies hetzelfde als de eerste vrouw in de Tweede Kamer” video below:


In Nederland heb je de Suze Groeneweg-straat en de Suze Groeneweg-laan. Vroeger dacht de 10-jarige Suze dat die straten naar haar waren vernoemd. Maar dat is eerder andersom: Suze heeft precies dezelfde voor- en achternaam als een belangrijke vrouw van vroeger. Suze Groeneweg was 100 jaar geleden de eerste vrouw in de Tweede Kamer. Dat was erg bijzonder, want daarvoor mochten alleen mannen de…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.