BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video updates related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Taliban winnen terrein in Afghanistan en maken Amerikaanse wapens buit” video below:


Het Britse Sky News krijgt een uniek inkijkje bij de Taliban. De moslimextremisten zijn bezig om Afghanistan te veroveren. Ze grijpen hun kans nu de Amerikanen zich na 20 jaar terugtrekken: ‘Ik leg de wapens pas neer als hier een islamitische regering is.’ De Taliban wil laten zien hoe sterk ze zijn en welke achtergelaten wapens ze allemaal van de Amerikanen buitmaken.

Meer video’s zien?…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.