BUDGETMOBIEL AANBIEDING


Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.

Duel Maccabi Haifa – Feyenoord twee dagen naar voren gehaald

15.50 uur: Feyenoord begint niet op donderdag 16 september, maar al twee dagen eerder aan de groepsfase van de Conference League. Het uitduel met Maccabi Haifa is vanwege een Israëlische feestdag naar voren gehaald. De aftrap vindt plaats om 16:30 uur Nederlandse tijd.

Na de wedstrijd in Israël volgen voor de Rotterdammers in de Conference League twee thuiswedstrijden tegen achtereenvolgens Slavia Praag (30 september) en 1. FC Union Berlin (21 oktober). Na uitwedstrijden in Duitsland (4 november) en Tsjechië (25 november) wordt het laatste groepsduel met Maccabi Hafia op 9 december in Rotterdam gespeeld.

Henry gaat tot WK door als assistent bij ‘Rode Duivels’

15.05 uur: Thierry Henry blijft in ieder geval tot en met het WK van eind volgend jaar in Qatar als assistent-trainer betrokken bij de Belgische voetbalploeg. De Franse oud-topspeler keerde voor het afgelopen EK terug in de technische staf van bondscoach Roberto Martinez. Henry (44) heeft nu besloten nog zeker een jaar door te gaan bij de ‘Rode Duivels’.

De oud-speler van onder meer AS Monaco, Arsenal en FC Barcelona deed tussen 2016 en 2018 al trainerservaring op als assistent van Martinez. Na de derde plek van België op het WK in Rusland trad Henry in dienst van zijn vroegere club AS Monaco. Dat avontuur duurde echter slechts enkele maanden, waarna hij in november 2019 bij Montréal aan de slag ging in de Major League Soccer.

In februari van dit jaar kondigde Henry onverwacht zijn vertrek uit Noord-Amerika aan. De oud-aanvaller wilde meer tijd bij zijn kinderen in Londen doorbrengen. Hij keerde ook terug in zijn oude rol bij de ‘Rode Duivels’, in eerste instantie alleen voor het EK, maar de samenwerking wordt nu weer verlengd.

Noorwegen roept Feyenoorder Aursnes op voor duel met Oranje

11.49 uur: Middenvelder Fredrik Aursnes van Feyenoord mag zich melden bij de nationale ploeg van Noorwegen. Bondscoach Stale Solbakken heeft de 25-jarige middenvelder opgeroepen als vervanger van Sander Berge, die zondag bij aankomst in het spelershotel positief testte op het coronavirus en voor tien dagen in quarantaine is gegaan. Noorwegen neemt het woensdag in Oslo in de WK-kwalificatie op tegen het Nederlands elftal en speelt daarna ook tegen Letland en Gibraltar.

Aursnes debuteerde enkele maanden geleden in het nationale elftal. Feyenoord nam de Noorse international deze zomer over van Molde FK. Aursnes deed vooralsnog in de Eredivisie in alle duels van Feyenoord mee. Hij was alleen basisspeler in de eerste competitiewedstrijd, in Tilburg tegen Willem II (0-4).

Als invaller kon Aursnes zondag niet voorkomen dat de ploeg van trainer Arne Slot bij FC Utrecht de eerste nederlaag van het seizoen in de Eredivisie moest incasseren (3-1).

Van de Zandschulp passeert Griekspoor op mondiale tennisranglijst

09.11 uur: Botic van de Zandschulp mag zich weer de hoogstgeplaatste Nederlandse tennisser noemen op de wereldranglijst. De 25-jarige Van de Zandschulp, die zich afgelopen week via de kwalificaties plaatste voor het hoofdtoernooi van de US Open, staat op de maandag uitgebracht ranglijst op de 117e plaats. Tallon Griekspoor zakte van plek 110 naar 121.

Van de Zandschulp was eerder dit jaar al een tijdje de eerste Nederlander op de mondiale ranking. De 25-jarige Gelderlander bereikte maandag zijn hoogste positie ooit.

Griekspoor was de afgelopen weken dicht bij een plek in de top 100. Hij stond in juli even op plek 105, maar zakte daarna weer wat weg. Griekspoor werd op basis van zijn plek op de wereldranglijst wel rechtstreeks toegelaten tot de US Open, het laatste grandslamtoernooi van het jaar in New York. Hij neemt het dinsdag in de eerste ronde op tegen de Duitser Jan-Lennard Struff. Van de Zandschulp treft op de openingsdag de Spanjaard Carlos Taberner.

Griekspoor versloeg Van de Zandschulp ruim een maand geleden in Amersfoort in de finale van de Dutch Open, een challengertoernooi.

Uruguay zonder aanvallers Suárez en Cavani in WK-kwalificatie

07.58 uur: De voetbalploeg van Uruguay moet het in de komende drie wedstrijden in de WK-kwalificatie doen zonder de topaanvallers Luis Suárez en Edinson Cavani. Suárez meldde zich met klachten aan zijn linkerknie af bij bondscoach Oscar Tabárez. De Uruguayaanse bond besloot om de opgeroepen Cavani vanwege de coronaregels toch bij diens Engelse club Manchester United te laten. Uruguay staat in Groot-Brittannië op de ’rode’ lijst en dus had Cavani bij terugkomst tien dagen in quarantaine gemoeten.

Suárez was zondagavond nog trefzeker voor de Spaanse kampioen Atlético Madrid in de competitiewedstrijd tegen Villarreal (2-2). De 34-jarige spits moest zich in de 70e minuut laten vervangen. Atlético meldde via Twitter dat Suárez onderzocht zou worden door de medische staf. Niet veel later maakte Uruguay bekend dat de oud-speler van onder meer FC Groningen en Ajax zich vanwege een knieblessure heeft afgemeld.

Ook verdediger Sebastián Coates (Sporting Portugal) kan vanwege knieklachten niet meedoen in de WK-kwalificatieduels tegen Peru, Bolivia en Ecuador op 2, 5 en 9 september. Uruguay staat met 8 punten uit zes wedstrijden op de vierde plaats in de Zuid-Amerikaanse groep. De top 4 plaatst zich voor het WK van volgend jaar in Qatar.

Golfer Cantlay wint BMW Championship na zes extra holes

07.57 uur: De Amerikaanse golfer Patrick Cantlay heeft het BMW Championship op zijn naam geschreven na een play-off over maar liefst zes holes. Cantlay was net als zijn landgenoot Bryson DeChambeau na vier rondes uitgekomen op een totaal van 261 slagen, 27 onder par. In de play-off hielden de twee Amerikanen lang gelijke tred.

DeChambeau liet op de eerste drie extra holes steeds kansen liggen om de winst te pakken. Op de zesde hole van de play-off viel dan eindelijk de beslissing, in het voordeel van Cantlay. De 29-jarige golfer produceerde op hole 18 een birdie, waarna DeChambeau de kans op een birdie miste.

Cantlay vierde op de baan van Caves Valley, nabij Baltimore, zijn vijfde toernooizege op de PGA Tour. Hij was eerder dit jaar al voor de tweede keer de beste op The Memorial. Met winst van het BMW Championship nestelde Cantlay zich aan kop van het klassement van de FedEx Cup. De top 30 gaat eind deze week op het Tour Championship in Atlanta strijden om de eindzege en de hoofdprijs van 15 miljoen dollar, omgerekend 12,7 miljoen euro.

BUDGETMOBIEL AANBIEDINGSource link

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.