Newest video release aboutjim steinman,astrid joosten,derek chauvin,barby kelly,lunteren,apple,hengelo,tim knol,earth day,ajax utrecht,barcelona,nederlands elftal,reiss nelson,ed asner,john de mol,max verstappen. Watch this “JOS B.: Verdachte in zaak Nicky Verstappen aangehouden na gouden tip” video below:


De politie kwam de 55-jarige man op het spoor dankzij een tip aan de Nederlandse politie. Een Nederlander gaf aan dat hij B. enkele keren had gezien bij een dorp ten noorden van Barcelona.

De tip viel volgens de politie op omdat hij redelijk concreet was. De tipgever gaf aan dat hij B. in juli nog had gesproken en zeker wist dat het om B. ging. Een andere getuige bevestigde het…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.