BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Latest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Huppelend meisje uit Afghanistan vertelt over viral foto” video below:


Een foto van een huppelend meisje uit Afghanistan gaat de hele wereld over. Wereldleiders en ook politici uit Nederland delen ‘m. Veel mensen vinden het bijzonder om te zien dat het meisje zoveel blijdschap uitstraalt. #jeugd #jeugdjournaal #afghanistan #belgië #meisje

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

BUDGETMOBIEL AANBIEDING

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.