Latest video updates related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Wat maakt Nederland nou zo gelukkig? 'Mijn moeder' – RTL NIEUWS” video below:


We mogen ons gelukkig prijzen: Nederland staat op plek zes op de ranglijst van gelukkigste landen ter wereld. Wat maakt ons zo gelukkig? “De mogelijkheid om je leven te veranderen. Een nieuwe partner, een nieuwe baan. Die dingen kunnen bijdragen aan geluk”, zegt geluksprofessor Ruut Veenhoven.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.