Newest video release regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Jonge vrouw doet aangifte tegen Marco Borsato” video below:


Een jonge vrouw heeft aangifte gedaan tegen Marco Borsato. Dat heeft de zanger zelf laten weten. Een paar jaar geleden, toen de jonge vrouw nog een meisje was, zou hij haar hebben misbruikt. #marcoborsato #onderzoek #jeugdjournaal

Als jij zelf iets vervelends hebt meegemaakt of gezien, dan kun je er het beste over praten met een volwassene die je vertrouwt. Ook kun je bellen en chatten met de…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.