Na vijf jaar lang alleen te zijn geweest, wordt het volgens haar echt tijd voor een leuke man in haar leven. „Eenzaam ben ik zeker niet. Ik heb een zoon, heel veel vrienden en familie. Ik heb een hartstikke leuk leven en kan prima alleen zijn. Toch zou het fantastisch zijn als er een leuke man voorbijkomt. Ik wil weer verliefd worden”, aldus Mathilda.

Die ene

„Het is fijn om iemand te hebben met wie je alles kunt delen. Dat kan ik nu ook met familie en vrienden, maar dat is toch anders dan met ’die ene’. Het verschil is dat je met je partner een seksuele relatie hebt en dus intiem met elkaar bent. Je mag heel dicht bij elkaar komen. Samen op de bank knuffelen, elkaar aankijken en weten wat de ander denkt of hand in hand door het bos lopen. Die intimiteit mis ik.

Leuker

Vijf jaar geleden zijn mijn ex-partner en ik gescheiden. Het was niet mijn keuze om uit elkaar te gaan. Sindsdien heb ik veel tijd gehad om aan mezelf te werken. Het gaat nu heel goed met mij. Ik ben veel relaxter en makkelijker dan voorheen. Iedereen om mij heen zegt ook dat ik nog leuker ben geworden. Ik vind mezelf ook leuker.

Vroeger dacht ik: wat is er mis met je als je jaren na je scheiding nog steeds alleen bent? Nu weet ik dat daar helemaal niks mis mee is. Ik kan het gewoon ook heel leuk met mijzelf hebben. Maar met z’n tweeën is toch anders. Dan kun je samen van iets genieten.

Haat-liefdeverhouding

Sinds de scheiding ben ik af en toe wel op date geweest, maar daar is nooit een serieuze relatie uit voortgekomen. In deze coronatijd is het lastig om iemand te ontmoeten. Met datingapps heb ik een haat-liefdeverhouding. Soms blijkt iemand in het echt toch een stuk minder leuk. Het liefst ontmoet ik iemand in het café. In het echt voel je beter of die klik er is. Je moet elkaar zien, ruiken en voelen. Je hebt al je zintuigen nodig om verliefd op iemand te kunnen worden.

Doordat ik nu al vijf jaar alleen ben en het daten ook geen succes was, ben ik de hoop in de liefde het afgelopen jaar een beetje verloren. Dat wil ik nu omdraaien. Ik geloof erin dat ik komend jaar wél iemand ga tegenkomen op wie ik verliefd word.

Ik hoop dat de samenleving snel weer opengaat, zodat ik iemand kan ontmoeten. Of wie weet ziet mijn toekomstige partner mij nu wel online staan. En anders ga ik toch maar weer datingapps downloaden of een professioneel datingbureau inschakelen.

Aanvulling

Ik zoek een partner als aanvulling op mijn leuke leven, niet als invulling. Iemand met wie ik samen leuke dingen kan doen en goede gesprekken kan voeren. Hij moet wel ook zijn eigen leven hebben en gelukkig zijn met zichzelf. Dat ben ik namelijk ook. Mijn leven geef ik nu al een negen. Met een leuke man wordt dat een negenenhalf.”Source link

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.