Latest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Waarom een boosterprik na Janssen-vaccin nodig is” video below:


Mensen die ingeënt zijn met het vaccin van Janssen, komen mogelijk sneller aan de beurt voor een boosterprik. Minister De Jonge van Volksgezondheid heeft daarvoor een spoedadvies gevraagd aan de Gezondheidsraad. Volgens Nederlandse immunologen is het verstandig om mensen met het Janssen-vaccin eerder een boosterprik te geven…(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.