Latest video release regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Nederlandse reus (2,18 meter!) is superster in Hollywood” video below:


Hij is 2,18 meter en speelt in grote Hollywood-films: Olivier Richters is een echte ster aan het worden. Hij wordt ook wel The Dutch Giant genoemd, oftewel ‘de Nederlandse reus’. Tamara zocht hem op en praatte met hem over een bijzonder project.

#thedutchgiant #olivierrichters #hollywood

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.