KIRSTEN SCHILDER (38)

Kirsten is getrouwd met zanger Nick Schilder en moeder van drie kinderen, Nikki (11), Julian (9) en Jackie (5). Ze schreef het Making Memories Invulboek voor moeder en kind.

Van deze modereportage…

„Heb ik enorm genoten. Even helemaal door de ’wasstraat’. En dat met mijn vriendin Monique, die met Martijn is, mijn vroegere buurjongen uit Monnickendam op wie ik vroeger paste. Ik heb ze gekoppeld!”

De mix van…

„Volendamse items met nieuwe mode vind ik zo bijzonder. Als niet echte Volendamse blijf ik enorm onder de indruk van het gouden slot en het bloedkoraal in de sieraden. En ik had voor de eerste keer een ’hul’ (kapje met oorsieraad – red.) op.”

Thuis draag ik…

„Veel makkelijke kleding zoals een sweater, maar als ik met Nick op pad ga, vind ik het ook heerlijk om uit te pakken. Mijn favoriete item? Een witte broderieblouse, die doet het overal goed bij: op een jeans, rok, onder een colbert. Lekker chic en een tikkeltje Frans, daar kun je echt alles mee combineren.”

Helaas moet ik afscheid nemen…

„Van mijn plastic zomerschoenen van Gucci. Ze zijn bijna onder mijn voeten weggesmolten in Las Vegas en gingen drie zwangerschappen mee, maar zijn na twaalf jaar versleten. Wie nog een paar heeft staan in maat 41 mag zich bij mij melden!”

Vanwege mijn lengte…

„Ben ik meer een sneakertype. Maar ik draag af en toe wel hakken, want Nick is 1.96 meter. Alleen ben ik net Assepoester: een kei in het verliezen van hakken. Vlak voor de rode loper verloor ik ooit een keer mijn schoenen!”

Mijn meest dierbare outfit…

„Is het knalroze fluffy huispak dat ik van Nick kreeg toen we net samen waren, zeventien jaar geleden. Om samen lekker comfortabel films te kijken op de bank, zo romantisch…”

Dit artikel staat in het nieuwe VROUW Magazine (iedere zaterdag bij De Telegraaf). Als premiumlid kun je het ook (soms al eerder) online lezen.Source link

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.