Newest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Sportief: atleet laat zich expres inhalen door tegenstander” video below:


Een sportieve actie van Diego Méntrida, een hardloper in Spanje. Hij laat zich tijdens een wedstrijd expres inhalen. Vlak voor het einde van de wedstrijd rent de hardloper voor hem de verkeerde kant op. Diego ziet het gebeuren en besluit voor de finish te wachten, zodat hij zijn tegenstander voor kan laten gaan. Daardoor eindigt Diego zelf op de vierde plek en wint zijn tegenstander een…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.