Latest video updates regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Verdriet over omgekomen man die kinderen probeerde te redden” video below:


De reddingsbrigade in Julianadorp kon vorige week niets meer doen voor een man die drie kinderen uit zee wilde halen. Hij kwam in een mui terecht en was niet meer te redden. De gebeurtenis maakte veel indruk op medewerkers van de reddingsbrigade. #julianadorp #reddingsbrigade #jeugdjournaal

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.