Latest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Australische vader in tranen: 'Ik werd vanmorgen wakker en ik mis drie kinderen'” video below:


Meer video’s zien? Download onze app:
Een dronken automobilist heeft vier kinderen doodgereden in het Australische Sydney. Mensen uit de buurt zijn geschokt en verdrietig. De vader van drie van de omgekomen kinderen kan zijn tranen niet bedwingen. ”Ik voel me verdoofd.”..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.