Newest video updates about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Ashafar over geheimen, Beyoncé en rappen in Frankrijk” video below:


Laura ging langs met jullie vragen bij rapper Ashafar. Wist je dat hij zijn ouders heel lang niet heeft vertelt dat hij rapte? En dat hij beroemd wil worden in Frankrijk? Je ziet het in de video hierboven! #jeugdjournaal #ashafar #interview

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.