Latest video release aboutnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Check out this “Opsporing NL | Gezocht: Giovannie Rivera en Jan Lanckriet” video below:


Giovannie Rivera en Jan Lanckriet staan op de Nationale Opsporingslijst. De politie is naar hen op zoek.

Opsporing NL, elke maandag om 20.30 uur bij RTL 5.
KIJKWIJZER: 9 | angst | geweld.
••••••••••
Ga voor meer video’s naar ..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.