Newest video release aboutnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Have a look at this “Opsporing NL | Zware mishandeling en beroving bij Museumplein in Amsterdam” video below:


Vrijdagavond 10 december 2021 vindt bij het Museumplein een zware mishandeling en beroving plaats. In het onderzoek naar deze zaak zijn beelden van drie verdachten naar voren gekomen. In verband met hun vermoedelijk jonge leeftijd kregen zij eerst twee weken de tijd zich bij de politie te melden, maar dit deden zij niet.

Opsporing NL, elke maandag om 20.30 uur bij RTL 5.
KIJKWIJZER: 9 |…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.