Latest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Leest de AIVD straks jouw appjes? Dit is de nieuwe aftapwet – RTL NIEUWS” video below:


De ‘aftapwet’, ‘sleepwet’ of voluit de ‘wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017’… Hoe je het ook noemt, 21 maart mag je in een referendum laten weten of je voor of tegen bent. Maar, waar hebben we het eigenlijk over?

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.