Newest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Nieuwe stickers op benzinepompen, maar snappen we die wel? – RTL NIEUWS” video below:


Benzine is voortaan E5 of E10, en wil je diesel dan pak je B7. Vanaf vandaag hebben tankstations in heel Europa deze benamingen, zodat je in elk land weet wat je moet pakken. Handig, als je eenmaal weet welke welke is…

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter :…..(read more)

Door academy574

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

code

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.