Newest video updates regardingnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Have a look at this “Billie Eilish zet Lowlands op z'n kop – RTL BOULEVARD” video below:


Het gaat razendsnel voor Billie Eilish. Begin dit jaar was de 17-jarige Amerikaanse zangeres nog vrijwel onbekend voor het grote publiek en nu scoort ze hit na hit en is ze headliner op Lowlands.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Bekijk de hele aflevering op RTL XL:

Website :
Facebook :…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.