Newest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “‘Grootste seriemoordenaar ooit’ bekent meer dan 90 moorden – RTL NIEUWS” video below:


Een 78-jarige man in Amerika heeft gezegd dat hij de afgelopen decennia meer dan 90 vrouwen heeft vermoord. Als het waar is, en de politie denkt van wel, dan is hij de grootste seriemoordenaar ooit in de VS. “Het liefst zou ik zijn keel dichtknijpen. Om hem te laten voelen wat al die vrouwen hebben meegemaakt”, vertelt een van de nabestaanden.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.