Latest video release regardingnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Check out this “OPSPORING NL | Gezocht: Lulzim Spahiu” video below:


Lulzim Spahiu staat op de Nationale Opsporingslijst. Hij wordt gezocht, omdat hij zijn straf nog moet uitzitten. Hij is veroordeeld voor medeplegen van een gijzeling in 1999. Heb je tips of informatie voor de recherche? Bel dan de opsporingstiplijn via 0800 – 6070 (gratis) of meld het via

Opsporing NL, elke maandag om 20.30 uur bij RTL 5……(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.